Welke ladders bestaan er?

We hebben ladders in 2 delen, ladders in 3 delen, enkele ladders, trapladders zowel in enkele als in dubbele uitvoering. Er zijn ook schuifladders met koord en katrol, dit zijn ladders in 2 of 3 delen. Er bestaan hobby ladders en industriële ladders, wij maken enkel industriële ladders die voldoen aan de veiligheidsnormen die geldig zijn in Europa nml ENE 131-1 & 2.

Zijn de ladders veilig en gekeurd?

Veiligheid is onze prioriteit, onze ladders zijn gekeurd volgens de ENE 131-1 en 131-2. Al onze ladders en trapladders worden jaarlijks door middel van steekproeven gekeurd door het erkend keuringsbureau O.C.B. De attesten van onze ladders kunnen gedownload worden via onze site www.dubaereladders.be onderdeel “bibliotheek" onderaan de pagina.

Is er garantie op mijn ladder ?

Wij geven 3 jaar garantie op onze ladders. Deze garantie spreekt op fabricagefouten, moest u zien dat er iets niet klopt aan uw ladder of trapladder, dan dient u de ladders onmiddellijk terug te brengen naar de firma Dubaere. Daar wordt uw ladder dan gratis hersteld of eventueel vervangen door een andere ladder.

Kan ik ook voor herstelling van mijn ladder terecht bij Ladders Dubaere ?

Ja zeker, wanneer het een dringende herstelling is, kan u zelfs wachten terwijl wij uw ladder herstellen.

Kan ik ook losse onderdelen kopen voor mijn ladder ?

U kan bij ons alle onderdelen kopen zoals bovenhaken voor de schuifladders, veiligheidskoorden voor A-stand, anti slip doppen, begrenzers, scharnieren voor trapladders,..

Kan ik een keuringsattest krijgen van stellinghaken, nokhaken, beweegbare schoenen ?

Neen, omdat deze artikels op hun eigen geen nut hebben. Ze krijgen hun nut eenmaal ze gemonteerd worden op een ladder. Dan pas kunnen ze gekeurd worden als geheel of volgens hun opstelling. Dit is dan een individuele keuring en wordt aangerekend volgens de tarieven van de keuringsmaatschappij.

Wat wordt ook verstaan onder brandladder en brandtrap ?

Noodladder, vluchtladder, evacuatieladder, noodtrap, vluchttrap, evacuatietrap,..

Kunnen wij voor brandbeveiliging ook terecht bij Ladders Dubaere ?

Bij ons bent u aan het juiste adres ! Wij maken alle brandladders en brandtrappen volledig op maat.

Hoe gaat dit in zijn werk ?

U bezorgt ons een prijsaanvraag zodat wij u al een richtprijs kunnen geven. Wanneer u geïnteresseerd bent in onze prijs, komen wij ter plaatse opmeten. Wij maken dan de nodige ladders, trappen, bordessen, balkons of eventueel leuningen op maat en komen deze dan op de afgesproken datum plaatsen. U kan ook opteren om de ladders zelf te plaatsen. Geen tussenpersonen bij ons, van begin tot einde doen wij alles zelf !

Kan ik speciale aluminium constructies op maat laten maken bij Ladders Dubaere ?

Ja. Wij maken alle soorten aluminium constructies die gelast of gebout worden. Deze constructies worden volledig volgens de wensen van de klant gemaakt. Vb. roltrappen, podiums, machinetrappen, brandtrappen, trapladders, leuningen, bordessen, platforms, platformtrappen, …enz.

Voor dringende herstellingen kan u steeds bij ons terecht

Voor dringende herstellingen kan u steeds bij ons terecht

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!