Dierenasiel De Leiestreek

Dierenasiel De Leiestreek is een asiel met een hart, een plaats waar vrijwilligers hard hun best doen om de achtergelaten dieren de nodige liefde en warmte te geven. Wij sponsoren jaarlijks een hondenhok omdat er zoveel nood is aan opvang voor achtergelaten en verwaarloosde dieren. Hier krijgen de dieren de nodige liefde en verzorging zodat ze klaar zijn voor hun "gouden mandje". Is er in uw thuis en hart nog plaats voor een hond en/of kat, ga dan zeker eens langs bij Dierenasiel De Leiestreek.

WAP - World Animal Protection

Ook WAP is een fantastische organisatie, zij zetten zich in voor de hulp en verzorging van dieren bij rampen. Ze zorgen ervoor dat het vee van de getroffen bevolking kan behandeld worden zodat geen ziektes uitbreken, ze zoeken en vinden oplossingen voor de opvang van mishandelde beren, de inentingen van straathonden overal ter wereld (Red colar), en zoveel meer...
Ook in Guatemala, Midden Amerika, zijn ze reeds ter plaatse om de eerste zorgen toe te dienen, door de uitbarsting van vulkaan Fuego is grote schade aangericht, hun inzet komt zowel mens als dier ten goede.

GAIA

GAIA, door iedereen gekend als dierenrechtenorganisatie in België, zij ijveren voor respect, rechtvaardigheid en waardigheid voor alle dieren.  Dit team zet zich iedere dag weer in om onrecht tegen dieren te bestrijden, daarom hebben zij een warm plekje in ons hart veroverd. Wilt u een gift doen of meer weten over hun inzet, neem dan eens een kijkje op de website.

Frequente externe controles voor optimaal resultaat

Frequente externe controles voor optimaal resultaat

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!