Wij kunnen al uw wensen in vervulling laten gaan.. zolang het gaat over klimmaterialen

Onze realisaties

bekijk onze realisaties

Historiek

Wij hopen u hier een goed beeld te geven van ons bedrijf in het algemeen, onze klantvriendelijke dienstverlening en het uitgebreide gamma dat wij aanbieden. Dubaere ladders is een bedrijf dat reeds 3 generaties terug gaat, het begon met Aimé Dubaere met houten speelgoed, staande klokken, houten trapjes, later met Roland en Willy Dubaere werd meer en meer overgegaan op houten ladders, behangtafels en later ook op aluminium ladders. Nu wordt het bedrijf geleid door Tom Devlies en Sabine Dubaere en wordt er nog enkel aluminium verwerkt, zoals schuifladders, trapladders en vooral brandladders, noodtrappen en aluminium constructies op maat gelast. U kan het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u maken. Zowel het kleinste huishoudladdertje als ingewikkelde mastodont trappenconstructies, kunt u bij ons verkrijgen. Bovendien kunt u ook voor dringende herstellingen steeds bij ons terecht!

Garantie

De garantie op uw ladder loopt 3 jaar. Schade tengevolge van een fabricagefout, wordt gratis hersteld. Mocht u een gebrek opmerken door slijtage, corrosie of dergelijke, breng dan uw ladders liefst zo snel mogelijk binnen voor herstelling.Bovendien garanderen wij onze klanten die een dringende herstelling binnenbrengen - in zoverre mogelijk - een onmiddellijke uitvoering hiervan, terwijl men wacht. Wij staan er ook voor garant dat ons bedrijf beschikt over alle vereiste attesten en zich frequent onderwerpt aan externe controles, zodat u absoluut zeker kunt zijn van de kwaliteit van de door ons afgeleverde producten.

Troeven

Wij zijn een kleine KMO met 3 super gemotiveerde mensen. Doordat we klein zijn, zijn we ook heel flexibel en kunnen we dikwijls dat ietsje meer.

Service is voor ons heel belangrijk, we werken samen met de klant.

Onze ladders worden hier van begin tot einde in onze ateliers gemaakt, volledig Belgisch fabrikaat.

Veiligheid moet primeren wanneer je in de hoogte werkt, daarom worden onze ladders ieder jaar gekeurd door het erkende keuringsbureau O.C.B.

Maatwerk

Wij maken alle soorten aluminium constructies, gaande van werkplatforms, werktafels, zoldertrappen, podiums en zoveel meer. We werken samen met u het concept uit en zorgen er dan voor dat alles naar wens uitgevoerd wordt

Voor dringende herstellingen kan u steeds bij ons terecht

Voor dringende herstellingen kan u steeds bij ons terecht

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!